Ik word of ben dak-/thuisloos

Dreig je je huis kwijt te raken? Kom je samen met je kind(eren) op straat te staan? Of ben je al dak-/thuisloos?

 

 

Ik heb als vrouw (relatie)problemen

Heb je problemen in je relatie? Word je bedreigd of mishandeld door je partner, familieleden of andere mensen in je omgeving? Weet je niet waar je naartoe moet samen met je kinderen? Voel je je onveilig? Ben je slachtoffer van mensenhandel of gedwongen prostitutie?

 

 

Ik ben een jongere/jongvolwassene (18+) en ben dak-/thuisloos

Heb je problemen op meerdere gebieden? Bijvoorbeeld met wonen, geld en/of je psychische gezondheid?

 

 

Ik ben sekswerker en heb advies of hulp nodig

Werk je als sekswerker en heb je advies of hulp nodig? De maatschappelijk werkers en ervaringsdeskundigen van MO Den Bosch staan voor je klaar!

 

 

Ik ben mogelijk slachtoffer van mensenhandel

Word je gedwongen om te werken onder onmenselijke omstandigheden? Bijvoorbeeld om seks te hebben, te bedelen of te stelen?

 

 

Ik ben een (jong)volwassene (18+) met een strafmaatregel

Forensische zorg is er voor (jong)volwassenen vanaf 18 jaar die een strafmaatregel is opgelegd door de rechter en waarbij sprake is van complexe sociale en psychiatrische problemen en/of een verslaving. MO Den Bosch biedt zowel verblijfszorg als ambulante begeleiding.

 

Ik zoek tijdelijke huisvesting of ik heb tijdelijke huisvesting in de aanbieding

Onder de Pannen is een landelijk initiatief dat langdurige dakloosheid, met alle problemen van dien, voorkomt. Dit is hard nodig, want op straat komen te staan na een scheiding of faillissement is met de huidige woning schaarste niet ongewoon. Door mensen tijdelijke huisvesting te bieden bij een stads/dorpsgenoot, krijgen zij de kans om in rust en met ondersteuning op zoek te gaan naar een eigen plek.