Mensenhandel
Bij mensenhandel worden slachtoffers gedwongen om te werken onder onmenselijke omstandigheden.
Heeft iemand de macht over jou? Moet je dingen doen die je niet wilt? Gebruikt die persoon geweld tegen je? Of mag je niet weg? Niemand mag jou tegen je wil dwingen of vasthouden.
Moet je het geld dat je verdient, bijvoorbeeld met sekswerk, aan iemand anders afdragen? Weet je niet hoe je uit die situatie komt? Word je gedwongen criminele activiteiten uit te voeren? Bijvoorbeeld bedelen, inbreken, stelen of drugs verkopen? Dan is het belangrijk dat je met iemand die je vertrouwt praat over je situatie

Wat kan je doen?
Woon je in de regio Oost-Brabant (Den Bosch en omgeving. en wil je (anoniem) informatie of advies? Neem dan contact op met de frontoffice Mensenhandel van de recherche: T: 088-963 03 20 of E: mensenhandel.avim.oost-brabant@politie.nl. Neemt er niemand op? Spreek dan een voicemailbericht in.

Woon je niet in de regio Oost-Brabant? Neem dan contact op met de politie via het algemene nummer: T: 0900-8844. In geval van nood: neem geen risico en bel direct 112.

Wil je eerst je situatie met ons bespreken?
Neem voor advies of hulp contact op met onze specialisten mensenhandel.
Zij werken in het team mensenhandel & prostitutie en bieden ambulante begeleiding aan slachtoffers van mensenhandel.
E: pmw@modenbosch.nl of  T: 073-613 92 25. Je krijgt eerst de receptie aan de lijn. Hij of zij verbindt je door.

Heb je nu een veilige plek nodig?
MO Den Bosch biedt jou en je eventuele kinderen veiligheid, opvang en begeleiding om weer tot rust te komen en te werken aan je toekomst. Neem contact op met onze collega’s van het aanmeldteam om je aan te melden voor opvang.
E: aanmeldpuntveiligeopvang@modenbosch.nl T: 073-613 92 25. Je krijgt eerst de receptie aan de lijn. Hij of zij verbindt je door.

Wil je een ervaringsverhaal van een slachtoffer mensenhandel lezen? Klik dan hier!