Prostitutie maatschappelijk werk

Werk je als sekswerker en heb je advies of hulp nodig? De maatschappelijk werkers en ervaringsdeskundigen van MO Den Bosch staan voor je klaar!

Neem ook contact met ons op als je nog niet precies weet wat je hulpvraag is of als je je verhaal kwijt wilt. Samen bekijken we wat je nodig hebt, jouw wensen staan centraal.. We zijn er voor jou! Ons aanbod is divers en afgestemd op jouw vragen. Samen zoeken we naar de beste oplossing voor jou.

Neem contact met ons op via de telefoon, whatsapp of de chat. Erover praten kan je helpen om te ontdekken wat je wilt en wat er allemaal kan.

Waar kunnen we je bij helpen:

Geldproblemen
Heb je schulden, heb je hulp nodig bij je administratie of vind je het moeilijk om rond te komen? Heb je een boekhouder nodig of heb je vragen over verzekeringen of de belastingdienst? Wij kijken met je mee en helpen je op weg.

Werk
Wil je ander werk, maar weet je niet goed hoe, of wat? Samen met jou maken we een plan  om ander werk te gaan doen door samen te onderzoeken wat jouw toekomstdromen zijn. Ook kunnen we bijvoorbeeld kijken of een opleiding iets voor jou is of je ondersteunen bij solliciteren.

Uitbuiting
Heb je te maken (gehad) met een loverboy, mensenhandel of dwang? We helpen je om uit deze situatie te stappen en geven je de begeleiding die nodig is. Denk niet dat het voor jou niet mogelijk is om eruit te komen. Ook helpen we je in contacten met de politie, de IND of een advocaat.

Psychische problemen
We ondersteunen je ook als je je eenzaam voelt, als je psychische problemen hebt of problemen hebt met het gebruik van alcohol of drugs. We werken hierin samen met GGZ en andere organisaties in de regio die gespecialiseerd zijn in deze vragen.

Gezondheid
Heb je zorgen over je gezondheid of lichamelijke klachten? Wij helpen je graag om goede zorg te krijgen. We  ondersteunen je in het maken van een afspraak met een huisarts of met de GGD voor een SOA-test.

Heb je een andere vraag? Bel, app of chat met ons, samen kijken we of er een antwoord of oplossing is. Neem contact op met PMW (prostitutie maatschappelijk werk) Kaitana: 06-10770386 of Bo: 06-82467153.

 

Klik linksonder in beeld op het whatsapp logo
om met een van onze ervaringsdeskundigen in contact te komen.

 

Onze ervaringsdeskundige heet Bonnie (06-23252236). Zij is telefonisch en via de app bereikbaar.
Dit kan ook anoniem als je dat fijn vindt

De hulp die we jou bieden is gratis

SMS
Het kan zijn dat je een SMS van ons hebt ontvangen. We bezoeken namelijk regelmatig adult-advertentie websites om berichtjes te sturen naar mensen die op deze websites advertenties plaatsen. We willen je laten weten dat we er voor je zijn! Vind je het vervelend berichtjes van ons te ontvangen? Stuur ons dan een reactie terug en we sturen je geen berichten meer.

Bekijk hier de nieuwsbrieven van RUPS

Interessante links
Landelijk is er al veel informatie beschikbaar over waar je aan moet denken als je wilt beginnen met sekswerk maar ook als je wilt stoppen. Op onderstaande pagina’s vind je meer informatie. Uiteraard kun je altijd met ons contact opnemen voor meer informatie.
www.prostitutie.nl/

www.prostitutiegoedgeregeld.nl

www.pg292.nl