Stichting Armoedefonds en Vervoerservice van Driel helpen MO Den Bosch (letterlijk) weer op de weg

In het najaar van 2018 dienden wij bij Stichting Armoedefonds een verzoek in voor financiële steun. Wij vroegen deze steun aan om MO Den Bosch (letterlijk) weer op de weg te helpen.
Onze cliënten willen graag blijven meedoen: sporten, uitstapjes maken met hun kinderen en verhuizen naar een eigen plek als de tijd daar rijp voor is. Om mensen letterlijk en figuurlijk op (de) weg te krijgen en te houden, hadden we nieuwe busjes nodig. De bussen die we hadden waren niet meer bruikbaar. Vervoerservice van Driel wilde ons graag helpen en stelde twee bussen voor een mooie prijs beschikbaar!

 

Stichting Armoedefonds kende ons een bedrag toe waarmee we één bus konden aanschaffen. Geld voor de tweede bus haalden we onder andere uit de Rabobank Clubkas Campagne, (anonieme) giften en eigen middelen.

 

De bussen worden zeer intensief gebruikt: cliënten worden gebracht en gehaald naar hun dagbesteding, medewerkers halen cliënten op om samen te gaan sporten en er zijn al een paar uitstapjes gemaakt naar diverse plekken in Nederland. Ook hebben cliënten hun spullen vanuit de opvang verhuisd naar een eigen plek.

 

Als organisatie zijn we erg blij dat we met twee nieuwe bussen onze cliënten weer op (de) weg kunnen helpen! Dank Stichting Armoedefonds, Rabobank, van Driel en (anonieme) gevers!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de foto Joris Smits (Wagenparkbeheerder, Vervoerservice van Driel) die de sleutel van één van de bussen overhandigt aan Duarte Malheiro Vargas (beheerder MO Den Bosch en verantwoordelijk voor de bussen) In het midden staat Merel van der Zijden (woonbegeleider dak-en thuislozenopvang én Maatschappelijk Sportcoach Life Goals Den Bosch).

About the author: admin