(H)eerlijke lokale pakketten van PROEF 073 voor onze collega’s!

Inmiddels weet iedereen het: 2020 is een raar en hectisch jaar. Het coronavirus had (en heeft) een grote impact op ons dagelijkse werk. Van het regelen van de COVID-19-maatregelen tot de angst om zelf besmet te raken of kwetsbare naasten te besmetten. Af en toe was het kunst-en vliegwerk binnen MO Den Bosch maar als we kijken naar het aantal besmettingen binnen onze organisatie hebben we het echt fantastisch gedaan!

 

Om alle collega’s te bedanken voor hun (extra) inzet in de afgelopen periode bezorgden we op alle locaties pakketten. Pakketten met allemaal producten van ondernemers uit Den Bosch en omgeving. Fijn dat wij onze collega’s hiermee kunnen bedanken en daarmee ook de lokale ondernemers steunen. Veel Bossche restaurants hebben ons gesteund tijdens de coronacrisis; met dit pakket doen we iets terug!

 

De pakketten zijn samengesteld met de ondernemers van PROEF 073! Onder het mom #supportyourlocalsNL sloeg een aantal Bossche producenten de handen ineen (niet letterlijk natuurlijk) om de stilstand en omzetverlies in de coronacrisis door te komen. Vanaf maart 2020 presenteerden zij iedere week een nieuw heerlijk pakket met ambachtelijke, lekkere en echt lokaal gemaakte producten. Dit idee wordt nu voortgezet en MO Den Bosch was de eerste organisatie met een grote afname.

 

De reacties zijn alleen maar lovend en enthousiast…dus organisaties die alvast hun kerstpakketten willen regelen: PROEF 073, keilekker lokaal!

Lees meer op de website: https://www.proeflokaallekker.nl/

About the author: admin