Kwaliteitscertificaat ISO van MO Den Bosch is verlengd!

Vooral lovende woorden van de auditor van Certificatie in de Zorg bij de afsluiting van de tweedaagse audit! Zij heeft het volste vertrouwen in onze organisatie. Een organisatie die van doorpakken houdt. Alle risicofactoren uit 2018 zijn opgepakt!

 

MO Den Bosch heeft een flinke ontwikkeling doorgemaakt naar zelforganisatie, inclusief alle dilemma’s en dynamiek die daarbij horen. Maar het enthousiasme van de medewerkers en de duidelijke visie om zelforganisatie tot een succes te maken, maakt dat zelforganisatie binnen MO zich steeds verder ontwikkelt.

 

Dit is ook te merken aan de kwaliteitsslag die MO Den Bosch in 2019 heeft gemaakt. De auditor gaf aan dat zij onder de indruk is van de (verbeter)initiatieven die de teams ontwikkelen en vervolgens organisatiebreed bespreken. Kwaliteit lééft in de organisatie, niet omdat het MT dit wil, maar omdat de teams zélf het beste zien en weten wat er verbeterd kan worden.
Ons kwaliteitsbeleid draagt bij aan het monitoren en meten van wat we doen, hoe effectief dit is en hoe we hiervan leren als organisatie. Een mooi compliment aan onze partner Q-consult en de Kwaliteitskeuken.

 

We hebben een aantal tips gekregen waar we komend jaar mee aan de slag gaan. Waaronder de vraag: kent zelforganisatie ook grenzen?
Kortom: alle lof voor alle medewerkers van MO Den Bosch, kwaliteit is (zichtbaar) van ons allemaal!

About the author: admin